Gruppträning / företagsträning

Vill du träna tillsammans med dina kollegor?
Stärk teamkänslan och träna i grupp! Vi skräddarsyr träningen utefter er och era önskemål med tävlingar och lagsporter där ni lär er att samarbeta. Kom och träna kontinuerligt eller skräddarsy ert eget event tillsammans med er tränare.

Kvalitetssäkrade och effektiva träningar för både nybörjaren och den mer avancerade medarbetaren. Våra tränare kommer ge medarbetarna varierad träning samt se till att varje individ tar sin träning till nästa nivå. Träningspassen är något roligt att se fram emot och stärker gemenskapen bland medarbetarna. De förbättrar medarbetarnas hälsa vilket i sin tur leder till ökad kondition, produktivitet, färre sjukskrivningsdagar och stärker sammanhållningen.

Pris
  • Small grouptraining (3-5 personer) 991kr*/h
  • Gruppträning (6 eller fler personer ) 2000 kr*/h
  • Personlig Träning: 613kr*/h

* exkl. moms

Företagsmassage

Du blir mer avslappnad, släpper på spänningar, får bättre hälsa som leder till färre sjukskrivningar, minskad stress, minskad smärta, ökad blodcirkulation vilket också gör dig piggare.
Vi kommer ut till företaget och tar med bänk och material som behövs. Vi behöver låna ett rum som går att stänga om. Vid utrymmesbrist är personalen självklart välkomna till vår studio i Almedal. Massage som friskvård är även avdragsgill på arbetsplatsen.

Pris
  • 520kr* per timma
  • 280kr* per halvtimma

* exkl. moms

(För att komma ut till ditt företag måste en beställning på minst fyra timmar göras)

Föreläsningar och workshops

Hurtigs kan utöver behandlingar och träning för företagets anställda även erbjuda föreläsningar om kontorshälsa, ergonomi och vad som händer i kroppen när man sitter stilla en hel dag

Är ditt friskvårdsbidrag på väg att brinna inne?
Inga problem! Du kan köpa ett massagekort för pengarna du har kvar!
Massage som friskvård är även avdragsgill på arbetsplatsen.